Het project Mannen van Tekst en Tanen krijgt vorm! De verhalen en gevoelens van Spakenburg beschreven door dichter Peter Heuveling en muzikant Bert Heinen.

Misschien heb je er al wat van langs zien komen; ik ben druk bezig met het project Mannen van Tekst en Tanen. Een veelzijdig verslag van ons mooie dorp in gedichten, verhalen muziek en foto’s. Het word een mooi boek met CD, er komt een expositie en 19 november is de lancering in Het Pand met voltallige band. Kortom supercool!

Het project begon met gedichten over Spakenburg die we (Bert Heinen en ik) op muziek wilde zetten. Het groeide uit tot een breed project waarbij ik nog meer verhalen, gedichten en songteksten schreef. Bert Heinen dook de studio in en schreef veel muziek en maakte er popliedjes van. de liedjes groeiden uit tot een samenwerking met verschillende muzikanten, zangers en een zangeres uit Bunschoten. Het boek word een combinatie van boek en CD, de gedichten vertaald in liedjes en gesproken woord om tegelijk met het boek te luisteren. Voor het boek maakte ik een uitgebreide serie foto’s geheel in het thema.

Hou de voortgang in de gaten, volg de Facebookpagina, de website en houd 19 november alvast vrij in je agenda. Mannen van Tekst en Tanen komt eraan!