Het mag een spectaculaire vrijdagavond niet drukken, maar een avond zonder wifi is wel een echte mannenavond.

Al jarenlang hebben de mannen in onze vriendengroep een ongeschreven regel; vrijdagavond mannenavond. Waar de meesten van ons aan vrouw, huis, boompje beestje moeten geloven, zijn er een paar uurtjes per week waarin het geoorloofd is maximaal man te zijn. Nu zal ik de cliches niet aanhalen, maar alle ingrediënten voor een prehistorische mancave zijn aanwezig.

Als variatie op deze vrouwloze traditie, hadden we het idee opgevat voor een mannenavond XXL. Een concertbezoek naar de Live38 XXL in de Ziggo dome in Amsterdam. Zoals het mannen met een paar pilsjes o, betaamd, was de beslissing snel genomen.

Afgelopen weekend stapten we de Ziggo Dome binnen en werden getrakteerd op een spectaculaire avond met veel muziek en leuke optredens. Samengevat; een topavond. Wat ons alleen opviel was dat er in toiletten wel WiFi was, en in de grote zaal vrijwel niet. Ziggo Dome hebben we het over, dus als internetprovider was het toch vreemd dat er geen internetverbinding te krijgen viel. Maarja, het imago van Ziggo heeft wel wat deuken als het gaat om internetverbindingen en WiFi.

De meeste mannen tijdens het concert zullen er weinig last van gehad hebben, maar deze ongeschoren, gezellige topkerels hadden dat dus wel… Want ja, een avondje lekker er op uit met de mannen, biertje erbij, slechte moppen vertellen etc. Maarja deze echte mannen hebben hun zwakte thuis zitten en dan heb je natuurlijk wel WiFi nodig om je vrouw of vriendin te vertellen dat het gezellig is, je rustig aan doet, niet teveel drinkt, en nog veel van haar houd. Mannenavond XXL was top, maar we zijn toch maar mooi gezegend met een Wifi!