Morgen is het dan zover, de lancering van het boek en CD Zuyderzeese stormen in Het Pand. Mannen van Tekst en Tanen krijgt vorm.

Samen met Bert Heinen vorm ik het duo Mannen van Tekst en Tanen. En deze zomer werkten wij aan een boek en CD met verhalen, gedichten, foto’s en muziek over de oude Zuiderzee en Spakenburg. Een veelzijdig project dat ¬†deze donderdag 19 november tot uiting komt in een boek met CD en een optreden met de band Mannen van tekst en Tanen.

Kom ook langs en beleef het project met ons mee! Donderdag 19 november 2015 vanaf 19.30 in Het Pand aan de Spuistraat in Spakenburg.

Mannen van Tekst en Tanen Boek CD

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_title size=”3″ content_align=”left” style_type=”{style_type}” sep_color=”” class=”” id=””]Boek en CD[/fusion_title]

Kijk voor meer informatie ook eens op de pagina met alle info over Mannen van Tekst en Tanen

Tijdens de lancering is het boek te koop, maar nu al online in de webshop. Het boek word geleverd met CD en code voor een digitale download. Ook is de CD los aan te schaffen in de webshop.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]